Idag är ingen vanlig dag😁 det är BOKSLÄPP
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)

Det är med stolthet och glädje jag idag kan berätta att jag släpper min tredje bok inom två år. Tillika den andra i trilogin PASSIONER. Ett och ett halvt års skrivande har nu resulterat i denna vackra bok.

Jag måste därför ta tillfället i akt att nämna några av de personer som stöttat mig, uppmuntrat mig och även aktivt deltagit i processen. Dessa personer har det jag eftersträvar hos de som omger mig. FINGERTOPPSKÄNSLA. Jag tycker inte att jag har något kontrollbehov, (det råder starkt delade meningar om detta) men jag vill ha kontroll över alla delar i tillkomsten av min skapelse. Från första bokstav till omslag. Dessa personer har förstått, och på ett mirakulöst sätt lyckats omsätta alla mina idéer i praktiken.

Carina Loarp, min vän, min vapendragare, som finns med redan från att en idé om manus poppar upp i mitt huvud. Hon har till och med hjälpt mig ta livet av en riktig skitstövel i en av mina noveller.

Marita Andersson, denna gudabenådade fotograf, som tagit både författarporträtt och baksidan till omslaget, tack. Dina tjänster kommer att bli flitigt efterfrågade i fortsättningen. I form av omslagsfotografering, så jag får bilderna, som dom kommer upp i mitt huvud.

Ann-Sofi Holm, som efter mina ibland stenhårda villkor, lyckades omsätta dessa i det vackra bokomslag som till sist blev godkänt av tryckeriet.

Det finns en vacker boktrailer som kan ses på min FB sida, som kreerats av Snezana Lindskog. Tack, även du förstår vad jag menar och hur jag vill ha det.

En ljudfil kommer snart på sociala medier där jag med Carinas hjälp i studion, läser in ”Blurben” och prologen till boken. Naturligtvis är den inspelad i A damn Studio, Linköping. Tack Adam.

Hur har jag firat detta nu då?

Ja det blev lite nytt nagellack på tårna, när jag lättjefullt lutade mig tillbaka, efter att ha givit mig en klapp på axeln.

Här finns nu boken: Bokus.com   Akademibokhandeln.com   Adlibris.com   Bokon.com   Cdon.com DitoAB.com Apple store.com Under hösten kommer den också att finnas på AmazonUS.com för alla utlandssvenskar. Köp den! Läs den! Lyssna på den!

The winner is no quitter, the quitter is no winner, The only way is up! /Kramar